Hamilton Strafpunten / Verstappen: "Destijds stond ik in de schoenen van Hamilton : In italië ontving verstappen twee strafpunten voor het incident met lewis hamilton, waarna hij er in qatar weer twee op zijn naam moest .

En 2 strafpunten op licentie. In italië ontving verstappen twee strafpunten voor het incident met lewis hamilton, waarna hij er in qatar weer twee op zijn naam moest . De racestewards vinden verstappen de hoofdschuldige aan het incident. Nog een straf voor verstappen, na botsing met hamilton op rechte stuk: Twee strafpunten op zijn racelicentie.

Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie. Overzicht strafpunten Formule 1: Hamilton stoutste
Overzicht strafpunten Formule 1: Hamilton stoutste from cdn.racingnews365.com
Lewis hamilton begint met de meeste . In italië ontving verstappen twee strafpunten voor het incident met lewis hamilton, waarna hij er in qatar weer twee op zijn naam moest . Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie. Nog een straf voor verstappen, na botsing met hamilton op rechte stuk: Naast de gridstraf kreeg de nederlander ook twee strafpunten op zijn . Verstappen krijgt ook nog eens twee strafpunten op zijn licentie . En 2 strafpunten op licentie. Max verstappen heeft een tijdstraf van tien seconden én twee strafpunten op zijn licentie gekregen voor zijn botsing met lewis hamilton in .

Lewis hamilton raakte in de openingsfase van de grand prix betrokken bij een ongeluk met max verstappen.

Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Bekijk hier het rapport van de racestewards over de botsing tussen verstappen en hamilton. In italië ontving verstappen twee strafpunten voor het incident met lewis hamilton, waarna hij er in qatar weer twee op zijn naam moest . Verstappen krijgt ook nog eens twee strafpunten op zijn licentie . Lewis hamilton raakte in de openingsfase van de grand prix betrokken bij een ongeluk met max verstappen. Twee strafpunten op zijn racelicentie. Tijdens de race probeerde hamilton de nederlander in te halen,. Lewis hamilton begint met de meeste . Max verstappen heeft een tijdstraf van tien seconden én twee strafpunten op zijn licentie gekregen voor zijn botsing met lewis hamilton in . En 2 strafpunten op licentie. Naast de gridstraf kreeg de nederlander ook twee strafpunten op zijn . Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie. Nog een straf voor verstappen, na botsing met hamilton op rechte stuk:

Tijdens de race probeerde hamilton de nederlander in te halen,. Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Max verstappen heeft een tijdstraf van tien seconden én twee strafpunten op zijn licentie gekregen voor zijn botsing met lewis hamilton in . Lewis hamilton begint met de meeste . De racestewards vinden verstappen de hoofdschuldige aan het incident.

Verstappen krijgt ook nog eens twee strafpunten op zijn licentie . Max Verstappen: ‘Penaltysysteem mag in de prullenbak
Max Verstappen: ‘Penaltysysteem mag in de prullenbak from www.grandprixradio.nl
Lewis hamilton begint met de meeste . Nog een straf voor verstappen, na botsing met hamilton op rechte stuk: Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie. Max verstappen heeft een tijdstraf van tien seconden én twee strafpunten op zijn licentie gekregen voor zijn botsing met lewis hamilton in . Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Lewis hamilton raakte in de openingsfase van de grand prix betrokken bij een ongeluk met max verstappen. De racestewards vinden verstappen de hoofdschuldige aan het incident. En 2 strafpunten op licentie.

Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie.

Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie. Nog een straf voor verstappen, na botsing met hamilton op rechte stuk: Tijdens de race probeerde hamilton de nederlander in te halen,. De racestewards vinden verstappen de hoofdschuldige aan het incident. Twee strafpunten op zijn racelicentie. En 2 strafpunten op licentie. Naast de gridstraf kreeg de nederlander ook twee strafpunten op zijn . Verstappen krijgt ook nog eens twee strafpunten op zijn licentie . Max verstappen heeft een tijdstraf van tien seconden én twee strafpunten op zijn licentie gekregen voor zijn botsing met lewis hamilton in . Lewis hamilton begint met de meeste . Bekijk hier het rapport van de racestewards over de botsing tussen verstappen en hamilton. Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. In italië ontving verstappen twee strafpunten voor het incident met lewis hamilton, waarna hij er in qatar weer twee op zijn naam moest .

In italië ontving verstappen twee strafpunten voor het incident met lewis hamilton, waarna hij er in qatar weer twee op zijn naam moest . Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie. Twee strafpunten op zijn racelicentie. Max verstappen heeft een tijdstraf van tien seconden én twee strafpunten op zijn licentie gekregen voor zijn botsing met lewis hamilton in .

Nog een straf voor verstappen, na botsing met hamilton op rechte stuk: Stand WK Formule 1 na Grand Prix van Rusland
Stand WK Formule 1 na Grand Prix van Rusland from cdn-1.motorsport.com
In italië ontving verstappen twee strafpunten voor het incident met lewis hamilton, waarna hij er in qatar weer twee op zijn naam moest . Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie. Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Lewis hamilton raakte in de openingsfase van de grand prix betrokken bij een ongeluk met max verstappen. Twee strafpunten op zijn racelicentie. Tijdens de race probeerde hamilton de nederlander in te halen,. Naast de gridstraf kreeg de nederlander ook twee strafpunten op zijn . Verstappen krijgt ook nog eens twee strafpunten op zijn licentie .

Tijdens de race probeerde hamilton de nederlander in te halen,.

Naast de gridstraf kreeg de nederlander ook twee strafpunten op zijn . En 2 strafpunten op licentie. De racestewards vinden verstappen de hoofdschuldige aan het incident. Het komt verstappen op een tijdstraf van tien seconden te staan, plus twee strafpunten op zijn licentie. Lewis hamilton begint met de meeste . Verstappen krijgt ook nog eens twee strafpunten op zijn licentie . Lewis hamilton en max verstappen naast elkaar. Max verstappen heeft een tijdstraf van tien seconden én twee strafpunten op zijn licentie gekregen voor zijn botsing met lewis hamilton in . Tijdens de race probeerde hamilton de nederlander in te halen,. Twee strafpunten op zijn racelicentie. Lewis hamilton raakte in de openingsfase van de grand prix betrokken bij een ongeluk met max verstappen. Nog een straf voor verstappen, na botsing met hamilton op rechte stuk: Bekijk hier het rapport van de racestewards over de botsing tussen verstappen en hamilton.

Hamilton Strafpunten / Verstappen: "Destijds stond ik in de schoenen van Hamilton : In italië ontving verstappen twee strafpunten voor het incident met lewis hamilton, waarna hij er in qatar weer twee op zijn naam moest .. Naast de gridstraf kreeg de nederlander ook twee strafpunten op zijn . Twee strafpunten op zijn racelicentie. Verstappen krijgt ook nog eens twee strafpunten op zijn licentie . Nog een straf voor verstappen, na botsing met hamilton op rechte stuk: Lewis hamilton begint met de meeste .

Bekijk hier het rapport van de racestewards over de botsing tussen verstappen en hamilton hamilton straf. Lewis hamilton raakte in de openingsfase van de grand prix betrokken bij een ongeluk met max verstappen.

Posting Komentar

0 Komentar